DataMask en Thirdwave PCS
komen partnership overeen

In de afgelopen week hebben DataMask, de gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor het efficiënt anonimiseren van documenten en Thirdwave Privacy Compliance Solutions – aanbieder van privacy bevorderende tools en een organisatie met compliance specialisten, advocaten en ICT-professionals – overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking.

 

 

Binnen deze samenwerking is Thirdwave onder meer gerechtigd om namens DataMask demonstraties te geven van de geboden anonimiseringsoplossing. De organisaties van DataMask en Thirdwave sluiten bijzonder goed op elkaar aan. Beide organisaties opereren op het snijvlak van IT & Legal, waarbij de geboden diensten van de partijen voor de doelgroep van de organisaties steeds weer van toegevoegde waarde blijkt te zijn. Door de samenwerking ontstaat een nog sterkere profilering waarbij de afnemers van beide organisaties gebruik kunnen maken van multidisciplinaire expertise en verschillende oplossingen, zoals het Privacy Control Center van Thirdwave, waarbij organisaties veel tijd kunnen besparen bij het voldoen aan de documentatie- en verantwoordingsplicht in het kader van de privacywetgeving.

Een effectief privacybeleid vraagt om een brede aanpak waarbij informatiebeveiliging en verantwoording daaromtrent hand in hand gaan. Zodoende zijn wij zeer trots op deze verse samenwerking en kijken we uit naar mooie gezamenlijke projecten voor onze klanten.

Ook partner worden van DataMask?

Of wilt u de mogelijkheden voor de integratie met uw systeem onderzoeken? Neem dan contact met ons op!