Over DataMask

DataMask is een product van meerdere jaren ontwikkeling en studie. Bij ons op kantoor en in onze dienstverlening komt een unieke mix professionals bij elkaar: IT-specialisten in Artificial Intelligence en ontwikkelaars van maatwerk softwareapplicaties + Legal professionals, privacy experts en Functionarissen voor Gegevensbescherming.

Met elkaar hebben we 1 focus en 1 doel: de effectiefste oplossing voor het vraagstuk van anonimisering in het overheidswezen aan u leveren. Dat doen we door onze specialismes te combineren en ten gunste van onze klanten in te zetten. Zo leveren we een state-of-the-art IT-oplossing met onze DataMask software én gedegen juridische support met onze DataMask consultants, die u maximaal willen ondersteunen bij uw besluitvorming en inrichting van het proces rondom dataminimalisatie en anonimiseren.

Als u meer wilt weten over DataMask en hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met onze oplossing, twijfel dan niet! Wij komen met alle plezier langs om uw vragen te beantwoorden en geven graag (en met gepaste trots) een uitgebreide demo van de software.

Leonard van der Leeden | DataMask

Leonard van der Leeden

Arthur Ouwerkerk | DataMask

Arthur Ouwerkerk

Martijn de Jong | DataMask

Martijn de Jong

Wilt u een vrijblijvende demo over het anonimiseren van documenten?

Wij komen graag bij u langs om onze oplossing voor het anonimiseringsvraagstuk te presenteren.