Partners

In veel gevallen maakt DataMask onderdeel uit van het bestaande applicatielandschap binnen een organisatie. Onze anonimiseringssoftware is te koppelen met diverse Document Management Systemen, Zaaksystemen, VTH applicaties en andere software-omgevingen waarin u daglijkse in werkt. Staat uw software leverancier hier niet tussen? Geen probleem, DataMask gaat graag de samenwerking aan met nieuwe partners!

feature-icon
MY-LEX

MY-LEX B.V. biedt technologie en oplossingen voor informatie-ontsluiting, contentintegratie en in de laatste jaren, voor het beheer van de volledige document-lifecycle. Van organisatiebrede applicatie- integratie en ontsluiting, uitfaseren van oude systemen, toegang tot geo-attributen en archiveren, tot het vernietigen van documenten.

DataMask & MY-LEX
feature-icon
BCT
Corsa

BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 140 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel.

DataMask & BCT
feature-icon
Doclogic
Digitaal Samenwerken

Doclogic is sinds 2001 een zeer betrouwbare implementatiepartner en reseller op het gebied van software voor digitale informatieverwerking. Doclogic brengt de kennisgebieden van automatisering, management en digitalisering samen.

DataMask & Doclogic
feature-icon
Thirdwave Privacy Compliance Solutions

Thirdwave Privacy Compliance Solutions is een aanbieder van privacy bevorderende tools en een organisatie met compliance specialisten, advocaten en ICT-professionals.


DataMask & Thirdwave PCC

Word onze partner!

Wij werken graag samen met partners, neem contact met ons op zodat we een mogelijke samenwerking met elkaar kunnen bespreken.